BLOG – Een gezonde wandelvergadering tussen de bomen

“After a day’s walk

everything has twice it’s usual value

Wandelvergaderingen. Ze zijn dé ideale manier om eenvoudige informatie over te brengen of om out of the box na te denken over oplossingen voor een (businessgericht) probleem.

Probeer het dus zeker eens uit met je collega’s. Wedden dat de uitgestippelde route in de natuur, de buitenlucht en bovenal de wandeling inspirerend werken?

Wandelvergaderingen zijn ideaal om eenvoudige informatie over te brengen of om out of the box na te denken over oplossingen voor een probleem. Probeer het dus zeker eens. Wedden dat de route, de buitenlucht en bovenal de wandeling inspirerend werken?

 

Boost de productiviteit in je bedrijf of organisatie

Heb je iets te bespreken met je team of onder de collega’s? Maak dan samen een ‘power’-wandeling in de natuur. Dat bevordert niet alleen de creativiteit, maar boost ook het persoonlijk contact en leidt rapper tot beslissingen. Bovendien vervagen de hiërarchische grenzen als je samen wandelt, waardoor er meer openheid is. Kortom, een wandelvergadering bevat alle nodige ingrediënten om een positieve, open en efficiënte vergadering mogelijk te maken! 

vakantiewoning badkamer inloopdouche

Je wandelt zij aan zij, de neuzen staan letterlijk in dezelfde richting. Ook als je een iets minder prettige boodschap moet overbrengen, wat onvermijdelijk weleens gebeurt, komt dat minder confronterend over. 

Je krijgt automatisch het gevoel dat je tijdens een wandelvergadering vrijer kan praten en wat vaker je mening kan zeggen. Door te wandelen, leer je je collega’s op een andere manier kennen. Er is open communicatie.

“Als je wandelt in groep kun je de dingen

gewoon even laten lopen.”

Een wandelvergadering organiseren

Als je een wandelvergadering wil organiseren, houd dan zeker rekening met volgende zaken:

  • Wandel in kleine, aparte groepjes van 3 à 4 personen en breng achteraf alle ideeën bij elkaar.
  • Plan de wandelvergadering in op voorhand met alle deelnemers. Je kan hiermee voorkomen dat iemand voor verrassingen komt te staan. Vergeet dus niet in de communicatie aan te geven dat het om een wandelvergadering gaat.
  • Hou rekening met het weer, draag gepaste kleding en voorzie drinkwater of misschien zelfs zonnecrème voor alle deelnemers. Pas zo nodig de route aan.
  • Geniet van de wandeling en de buitenlucht!
  • Boek een dagverblijf om na de wandeling samen te zitten en de aangehaalde ideeën te overlopen. 

In Brechts Boshuisje kunnen jullie in alle rust genieten van een dagverblijf in alle rust en comfort. Zo is er geen afleiding mogelijk en kunnen nieuwe ideeën tot bloei komen.

Voor meer info over onze troeven: klik hier.

Boek hier je dagverblijf in Brechts Boshuisje. 

1 gedachte over “BLOG – Een gezonde wandelvergadering tussen de bomen”

  1. Pingback: clindamicina precio

Reacties zijn gesloten.

Volg mij op Facebook
Voeg mij toe op LinkedIn
Volg mij op Instagram