BLOG – Een cadeau voor Moederdag

“To the world you’re a mother.

But to me you’re the world.”

chalet honden welkom

Op 12 mei vieren we Moederdag en of het nu je mama, je grootmoeder of je plusmama is die je in de bloemetjes zet, het blijft leuk om iemand te verrassen. En dat hoeft écht niet altijd met materialistische cadeaus te zijn.

In deze blog geef ik enkele tips om je moeder te verrassen op deze bijzondere dag. 

 

Klinkt cliché, maar schrijf eens een kaartje

Verras je mama met een lief zelfgemaakt kaartje dat je in de brievenbus stopt. Of nog beter: schrijf een brief en vertel haar waarom ze zoveel voor jou betekent. Hou je vooral niet in met kleurtjes, glitter en stickers, want dat maakt het alleen nog maar persoonlijker.

vakantiewoning badkamer inloopdouche

Stel een playlist op Spotify samen met liedjes die ze graag hoort en/of die herinneringen naar boven halen. Naar welk nummer luisteren jullie wanneer jullie samen in de auto zitten? Wedden dat ze sowieso een traantje wegpinkt? Een simpel doch efficiënt cadeau! 

Organiseer een gezellig filmavondje voor jullie twee. Met een zak popcorn en een zacht dekentje maak je het helemaal gezellig.

Ga eens je favoriete stad herontdekken. Kies voor een dagje shoppen en lekker lunchen en spendeer wat echte quality time. Of kies eens voor een stad die jullie allebei nog niet kennen, superleuk om samen te ontdekken.

“Je mama werkt hard en verdient af en toe een welverdiende ontspanning. Schenk haar eens een cadeaubon van Brechts Boshuisje.”

Een cadeaubon werkt altijd

Plan samen een leuk tripje naar Brechts Boshuisje. Zoek in de omstreken wat leuke winkeltjes, gezellige cafés en restaurants op; het samen plannen maken is al een cadeau op zich.

Ga je liever samen een dagje vertoeven in de natuur? Kies dan voor een uitstapje naar een van de mooie natuurgebieden in de regio. Ideaal voor een wandeling en een picknick!

In Brechts Boshuisje kunnen jullie vervolgens genieten van een overnachting in alle rust en comfort.
Voor meer info over onze troeven: klik hier.

De cadeaubon van Brechts Boshuisje
kun je hier bestellen. 

Volg mij op Facebook
Voeg mij toe op LinkedIn
Volg mij op Instagram