Vakantiewoning

Huis met een verhaal

De chalet waarin je verblijft, is een huis met een verhaal ruim genoeg voor 4 personen. Zelf werd ik groot in deze omgeving en heb ik er veel leuke jaren beleefd. Het werd door mijn papa zelf gebouwd, dus mijn hart ligt volledig in het huis.

Wil je meer weten over mijn verhaal ? Klik dan zeker even op de pagina “Mijn verhaal”!

Een woordje van één van mijn gasten

Lieve Ann,

Ik ben de halve wereld overgereisd met AirBnB.

Van luxe penthouses tot kleine kamertjes en alles wat daar tussen zit.

Nooit heb ik zo genoten en ben ik zo onder de indruk geweest van een verblijf en diens eigenaar als van dit huisje en van jou.

De cake, de biertjes, de lekkernijen voor de hond…

De aandacht die door je vader aan dit huis is gegeven, die geef jij aan je gasten.

Ik hoop hier nog vaak te kunnen verblijven en ik kan niet wachten om dit huisje aan Lisa te laten zien. Tegen de tijd dat zij dit leest zijn we verloofd ?

Super bedankt en tot de volgende keer,

Tibor & broers

Tevreden gasten

Honden zijn van harte welkom!

Het Brechts Boshuisje is een paradijs voor honden, maar ook voor hun baasjes. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw kleine of grote lieveling zal ontsnappen in onze omheinde tuin. Daarnaast kunnen jullie samen genieten van de bossen en eindeloos snuffelplezier.

Goed opgevoede honden en baasjes zijn dus zeker welkom!

Afgelegen maar toch dichtbij

Je krijgt misschien het gevoel om ergens afgelegen in de bossen te zitten, maar toch alles wat je nodig hebt op 8 minuten wandelen van jou verwijderd is. Na een korte wandeling ben je weer in de bewoonde wereld en is er een bus naar Wijnegem-Shopping of Antwerpen waar je naar hartenlust kan shoppen.

De keuze is aan jou! Je kan zalig nietsdoen en genieten van de heerlijke natuur, een leuke wandeling maken of een dagje shoppen om dan rustig thuis te komen en te genieten.

Naast een vlotte busverbinding, zijn er ook tal van lokale zaken en activiteiten aanwezig. Zo kan je genieten van een heerlijke maaltijd in een lokale brasserie of een koetsrit maken met paarden. Deze activiteiten kan ik ook voor jou regelen. Wil je hierover meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op!

Bekijk hier de foto’s van het gezellige interieur

Volg mij op Facebook
Voeg mij toe op LinkedIn
Volg mij op Instagram