Vakantiewoning Brechts Boshuisje

Huisje huren bos open haard

Huis met een verhaal

De chalet waarin je verblijft, is een huis met een verhaal. Zelf werd ik groot in deze omgeving en heb ik er vele leuke jaren beleefd. Het werd door mijn papa zelf gebouwd, dus mijn hart ligt volledig in het huis.

Wil je meer weten over mijn verhaal? Klik dan zeker ook even op de pagina “Mijn verhaal”!

Honden welkom

Het Brechts Boshuisje is een paradijs voor honden, maar ook voor hun baasjes. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw kleine of grote lieveling zal ontsnappen in onze omheinde tuin. Daarnaast kunnen jullie samen genieten van de bossen en eindeloos snuffelplezier.

Goed opgevoede honden en baasjes zijn dus zeker welkom!

Toerisme Vlaanderen 4 sterren Brechts Boshuisje

Vier sterren

De woning ontving vier sterren van Toerisme Vlaanderen, dit staat garant voor een kwalitatief verblijf. Om dit label te ontvangen moet de woning aan enkele zaken voldoen zoals: vaatwastoestel, diepvriezer, brandveiligheidsattest, vinçotte keuring (elektriciteitskeuring)…enz.

Voor meer informatie neem zeker een kijkje op de website van Toerisme Vlaanderen.

Afgelegen maar toch dichtbij

Je krijgt misschien het gevoel om ergens afgelegen in de bossen te zitten, maar toch alles wat je nodig hebt op 8 minuten wandelen van jou verwijderd is. Na een korte wandeling ben je weer in de bewoonde wereld en is er een bus naar Wijnegem-Shopping of Antwerpen waar je naar hartenlust kan shoppen.

De keuze is aan jou! Je kan zalig nietsdoen en genieten van de heerlijke natuur, een leuke wandeling maken of een dagje shoppen om dan rustig thuis te komen en te genieten.

Naast een vlotte busverbinding, zijn er ook tal van lokale zaken en activiteiten aanwezig. Zo kan je genieten van een heerlijke maaltijd in een lokale brasserie of een koetsrit maken met paarden. Deze activiteiten kan ik ook voor jou regelen. Wil je hierover meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op!